• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X
  Stef Wertheimer

  Stef Wertheimer Osnivač ISCAR-a. On je napravio ISCAR uspješnom firmom zahvaljujući njegovoj viziji i dinamičnom vođenju.

  Eitan Wertheimer

  Eitan Wertheimer 1951-2022
  Bivši predsjednik uprave - IMC Group. Njegovo rukovođenje bilo je ključno za kreiranje IMC grupe multinacionalnom.


  Osnivači

  1952, ISCAR je osnovan u staroj radionici u Nahariya gdje je Stef Wertheimer, osnivač firme i njegova supruga Miriam, njegova podrška i snaga, postavili temelje za uspjeh ISCAR-a. Stef je postavio pred sebe izazov i viziju za uspostavu jedne industrije. Usprkos skromnom početku, intezivni rad i uvjerenje za neprestanom inovacijom, stvorili su od ISCAR-a da je postao lider u industriji. Rast obiteljskog posla od 1950-tih doveo ga je do jednog od svjetskih top dobavljača alata. ISCAR doživljava sve veću globalnu potražnju, poslovanjem kroz sve svoje firme u više 60 država.

  Već od 80-tih Eitan Wertheimer nastavio je očevu viziju i pretvorio je kompaniju u jednog od važnih globalnih igrača.
  Rastuća kompanija premjestila se u Industrijsku zonu Tefen smještenu na Izraelskoj zapadnoj Galileji. Od tada, inovacija postaje navika za Stefa i Eitana Wertheimera, a tradicija se prenosi na svim razinama u kompaniji. Baziran na rastućoj reputaciji orginalnog trendsetera, ISCAR se proširio na Europska, Dalekoistočna i Zapadna tržišta. Do dolaska trenda globalizacije, ISCAR je odgovorio uspostavom tvornica, distributivnih centara, prodajno/servisnih ureda po industrijski razvijenom svijetu. kao rezultat svega, danas svaki ISCAR-ov alat može biti isporučen u nekoliko sati bilo gdje u svijetu.

  ISCAR je vodeći brand unutar International Metalworking Companies (IMC) Group koja je u vlasništvu Berkshire Hathaway od 2006. “Povezanost sa jednom od najjačih investicijskih grupa u svijetu, jamči jaki oslonac za ISCAR i IMC,” izjavio je Eitan Wertheimer, bivši predsjednik IMC-a, nakon što je Grupa preuzeta od Berkshire Hathaway . “To će omogućiti IMC Group da inovira, raste čak i više agresivno nego do sada, i da bude još bliži partner sa kupcima.”

  ISCAR se od skromnog osnutka 1952, razvio na trenutnu poziciju u IMC grupaciji koja uključuje 130 podružnica koje posluju u više od 60 država. Ovo izvanredno postignuće je duboko ukorijenjeno u viziji industrijalaca Stefa Wertheimera i sina, Eitana Wertheimera.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved